طرز تهیه چیپس خانگی؛ ضررش را به حداقل برسانیم
به گزارش وبلاگ دیدنی ها، همواره که نمی گردد غذاهای سالم بخوریم؛ گاهی وقت ها هم به سراغ تنقلات می رویم و چه بهتر که در خانه درستشان کنیم.

مواد لازم برای تهیه چیپس خانگی:
- سیب زمینی
- نمک
- روغن مایع
- اندازه های مواد لازم می تواند بستگی به اندازه سیب زمینی شما داشته باشد
طرز تهیه و دستور پخت چیپس خانگی:
1. سیب زمینی ها را پوست بکنید و با رنده مخصوص چیپس، ورقه ورقه کنید. بعد ورقه های سیب زمینی را خوب بشویید و روی پارچه تمیزی قرار دهید تا آبش کاملا برود و خشک گردد.
2. تابه ای را روی حرارت قرار دهید و به اندازه 2 بند انگشت داخل تابه روغن بریزید تا داغ گردد.
3. سپس سیب زمینی ها را داخل روغن سرخ کنید تا رنگ آنها عوض گردد. بعد از داخل روغن به داخل سبد انتقال دهید و اندازهی نمک بر روی آنها بریزید. سبد را کمی تکان دهید تا نمک اضافه ریخته گردد. چیپس آماده را در ظرف مناسبی بریزید تا سرد گردد.
منبع: ایرنا زندگی
تاریخ انتشار: 9 شهریور 1400
آخرین بروزرسانی: 9 شهریور 1400
گردآورنده: didaniha.expresblog.ir
شناسه مطلب: 16409
به "طرز تهیه چیپس خانگی؛ ضررش را به حداقل برسانیم" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چیپس خانگی؛ ضررش را به حداقل برسانیم"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید