طرز تهیه چیکن استراگانف به سبک اصل روسی با سس مخصوص

به گزارش وبلاگ دیدنی ها، آماده کردن چیکن استراگانف که در سس شیر غوطه ور شده باشد همان روشی است که خود روس ها استفاده می نمایند. در کنار این غذای خوشمزه می توانید از سالاد روسی هم برای تکمیل سفره این بار با سفر به کشور روسیه بهره ببرید.

طرز تهیه چیکن استراگانف به سبک اصل روسی با سس مخصوص

برای تهیه چیکن استروگانف، نه به ساعت ها برای پخت و آماده سازی غذا انتظار نیازی هست و نه به مواد غذایی متنوع. کافیست پیاز، قارچ، مرغ و سیب زمینی را در خانه داشته باشید و با دستور تهیه سس مخصوصی که در ادامه خواهیم گفت، یک غذای خوشمزه را درست کنید.

مواد لازم برای تهیه چیکن استراگانف

  • سینه مرغ یک عدد
  • قارچ 150 گرم
  • پیاز میانه یک عدد
  • آرد یک قاشق غذا خوری
  • شیر پرچرب کاله خرید آنلاین نصف پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه یه میزان لازم
  • روغن زیتون چهار قاشق غذاخوری
  • خامه فرادما کاله خرید آنلاین یک دوم پیمانه
  • چیپس خلالی به میزان لازم

طرز تهیه چیکن استراگانف

مرحله اول

روش تهیه چیکن استراگانف تقریبا به شیوه پخت بیف استراگانف بی شباهت نیست. برای آماده کردن این غذای روسی خوشمزه در مرحله اول سینه مرغ را به صورت طولی و نازک برش دهید. هر برش خلالی ضخامتی در حد یک سانتی متر داشته باشد. کمی نمک و فلفل هم به عنوان چاشنیس به مرغ اضافه کنید. سعی کنید برش های مرغ نسبتا هم میزان باشند.

مرحله دوم

میزانی روغن در تابه بریزید و اجازه دهید داغ گردد. سپس، سینه های مرغ را درون آن تفت دهید. اجازه دهید یک طرف مرغ کاملا پخته گردد و تغییر رنگ دهد و سپس، آن را هم بزنید تا سمت دیگر هم خوب تفت بخورد. مرغ را آنقدری تفت ندهید تا خشک و طلایی گردد و آنقدر هم کم نپزید تا خام بماند.

مرحله سوم

بهتر است حرارت زیر تابه بالا باشد تا مرغ ها آب نیندازند و بیش از میزان نپزند. در همین زمان که مرغ ها در حال تفت خوردن هستند، پیازها را خلالی برش بزنید و آن را به مرغ اضافه کنید. سه تا چهار دقیقه مواد را با هم تفت بدهید تا زمانی که پیازها کمی رنگ بگیرند و سبک شوند. لازم نیست پیاز را از ابتدا به مرغتان اضافه کنید. برای تهیه این غذا همین قدر که پیازها با مرغ حرارت ببیند و نرم شوند، کفایت می نماید.

مرحله چهارم

قارچ ها را ورقه ای خرد کنید و به مواد داخل تابه اضافه کنید. حرارت زیر تابه را بالا نگه دارید. بعد از چند دقیقه که آب قارچ ها جمع شد، آرد را به موادتان اضافه کنید. حرارت را کم کنید و مواد را با آرد هم بزنید. سپس، شیر و خامه را به آن اضافه کنید و اجازه دهید خامه به صورت ریز قل بزند. بعد از رسیدن به این مرحله غذای شما آماده است.

مرحله پنجم

در نهایت، غذایتان را به ظرف سرو منتقل کنید و با چیپس خلالی یا سیب زمینی سرخ شده بسیار باریک وروی غذا را تزیین کنید. اگر به جای استفاده از چیپس آماده خودتان سیب زمینی را سرخ و برشته کنید هم ظاهر و هم طعم چیکن استروگانف بهتر از کار در می آید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه چیکن استراگانف به سبک اصل روسی با سس مخصوص" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چیکن استراگانف به سبک اصل روسی با سس مخصوص"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید