قارچ های شکم پر با پنیر بز و سبزیجات
به گزارش وبلاگ دیدنی ها، این قارچ های شکم پر برای میان وعده یا پیش غذا بسیار مناسب هستند. حتما یک بار تهیه و امتحان کنید.
- تعداد: 24 عدد
- زمان تهیه: 30 دقیقه
- زمان سرد شدن: 10 دقیقه
- زمان پخت: 25 دقیقه
مواد لازم
- 24 عدد قارچ بزرگ
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ¾ قاشق چایخوری نمک
- یک قاشق غذاخوری کره
- یک قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
- 3 حبه سیر رنده شده
- یک قاشق چایخوری آویشن تازه
- 3/4 پیمانه نان تست خرد شده
- دو قاشق غذاخوری پیازکوهی خرد شده
- دو قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده
- یک پیمانه پنیر بز
- ¼ پیمانه دانه کاج بوداده
طرز تهیه
- فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید و کنار بگذارید. قارچ ها را تمیز کنید. ساقه آنها را خارج کنید و خرد کنید. در یک کاسه کوچک، یک قاشق غذاخوری روغن و ¼ قاشق چایخوری نمک را با یکدیگر مخلوط کنیدو آنها را روی قارچ ها بمالید. سپس قارچ ها را داخل سینی بچینید.
- برای مواد میانی، در یک تابه بزرگ، یک قاشق غذاخوری روغن و کره را روی حرارت ملایم گرم کنید. قارچ های خرد شده، پیازچه، سیر، آویشن و نصف قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید. آنها را 8 تا 10 دقیقه تفت دهید تا قارچ ها برشته شوند و آب آنها کشیده گردد. از روی حرارت بردارید. 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند.
- نان های تست خرد شده و پوشت رنده شده لیمو را اضافه کنید. هم بزنید. سپس پنیر و دانه های کاج را بیفزایید.
- با قاشق از مایه داخل قارچ ها قرار دهید. آنها را 15 دقیقه بپزید تا برشته شوند. این اسنک را باید گرم سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 56
- چربی: 4 گرم
- کلسترول: 5 میلی گرم
- کربوهیدرات: 3 گرم
- فیبر: 0 گرم
- قند: 1 گرم
- پروتئین: 2 گرم
- سدیم: 108 میلی گرم
- پتاسیم: 82 میلی گرم
- کلسیم: 20 میلی گرم
تاریخ انتشار: 19 مرداد 1401
آخرین بروزرسانی: 19 مرداد 1401
گردآورنده: didaniha.expresblog.ir
شناسه مطلب: 24294
به "قارچ های شکم پر با پنیر بز و سبزیجات" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "قارچ های شکم پر با پنیر بز و سبزیجات"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید