طرز تهیه شیرینی تیرامیسو حرفه ای و خوشمزه
به گزارش وبلاگ دیدنی ها، تیرامیسو یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین دسرهای ایتالیایی است، تلفیق قهوه و پنیر ماسکارپونه طعم دلپذیر و هیجان انگیزی ایجاد می کند. می توانید شیرینی تیرامیسو را به صورت کوکی های کوچک درست کنید و با یک دسر خوشمزه و متفاوت از مهمانان پذیرایی کنید.
طرز تهیه شیرینی تیرامیسو حرفه ای
- کره پاستوریزه کاله خرید آنلاین یک فنجان
- شکر سه چهارم فنجان
- عصاره وانیل یک قاشق چایخوری
- آب نیشکر نصف قاشق چایخوری
- تخم مرغ(بزرگ) دو عدد
- آرد همه منظوره دو فنجان و یک چهارم
- بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
- نمک یک چهارم قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه خامه تیرامیسو
- پنیر ماسکارپونه کاله خرید آنلاین 200 گرم
- کره پاستوریزه کاله خرید آنلاین یک چهارم فنجان
- شکر قنادی سه فنجان
- پودر قهوه فوری دو قاشق چایخوری
- دو قاشق چایخوری یک قاشق چایخوری
- پودر کاکائو به مقدار لازم
طرز تهیه شیرینی تیرامیسو
مرحله اول
قبل از تهیه مواد، فر را با حرارت 175 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. سپس کره را در کاسه ای ریخته و شکر را به آن اضافه کنید. آنقدر شکر و کره را هم بزنید تا کاملا شکر در آن حل شود.
مرحله دوم
بعد از آن که کره کاملا له و نرم شد، تخم مرغ ها، عصاره وانیل و آب نیشکر را به آن اضافه کنید و آن ها را هم مخلوط کنید تا مانند خامه شود.
مرحله سوم
آرد را در یک کاسه دیگر بریزید و بیکینگ پودر و نمک را به آن اضافه کنید و سپس آن ها را هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. سپس این مخلوط را آرام آرام به کاسه خامه اضافه کنید و در نهایت آن ها را هم بزنید تا مایه کیک تیرامیسو به دست آید.
مرحله چهارم
درون قالب فر خود را کمی روغن بمالید. سپس مایه کیک را با قاشق به شکل کوکی های گرد روی قالب بریزید و با انتهای یک لیوان آغتشه به شکر، آن ها را روی قالب پهن و صاف کنید.
مرحله پنجم
قالب را در فر بگذارید و اجازه دهید تا کیک ها به مدت 12 تا 14 دقیقه در فر بپزند، به طوری که گوشه های کوکی ها قهوه ای روشن شود. سپس آن ها را از قالب جدا کنید و بگذارید تا خنک شوند.
مرحله ششم
در نهایت مخلوط قهوه و عصاره وانیل را به خامه، پنیر ماسکارپونه و کره به همراه شکر قنادی اضافه کنید و خوب هم بزنید. این خامه به دست آمده را روی یک لایه کیک بمالید و سپس لایه دیگری از کیک را روی آن بگذارید تا مانند یک کوکی خامه دار شود. روی لایه بالایی کیک ها مقداری پودر کاکائو بریزید و سپس آن ها را در یخچال بگذارید تا خامه خودش را بگیرد. پس از آن آماده سرو کردن خواهند بود.
این دسر خوشمزه را به همراه چای و قهوه ، چای ماسالا یا انواع دمنوش می توانید سرو کنید.
منبع: کتاب کاله