همه چیز درباره مضرات و خواص برگ تربچه
به گزارش وبلاگ دیدنی ها، تربچه یک محصول ریشه ای کوچک است که یک افزودنی پرطرفدار و رنگارنگ به سالاد یا غذاهای پخته شده محسوب می گردد. می توانید آن را با برگ های چسبیده یا جدا شده بخرید. در این مقاله، ما شرح می دهیم که آیا برگ تربچه خوراکی است یا خیر و مضرات بالقوه و خواص برگ تربچه برای سلامتی را آنالیز می کنیم.
آیا می توانید برگ تربچه را بخورید؟
برگ تربچه رویه های خوراکی گیاه تربچه است و معمولاً در کره و چین به عنوان سبزی مصرف می گردد.
سبزی تربچه که عضوی از خانواده سبزیجات چلیپایی است، مغذی است و از آن به عنوان برگ های بالغ، میکروگرین یا جوانه تربچه استفاده می گردد.
در هر فنجان (128 گرم) پخته شده، برگ تربچه حاوی موارد زیر است:
- کالری: 70.4
- کربوهیدرات: 8.3 گرم
- پروتئین: 4.5 گرم
- چربی: 3.5 گرم
- فیبر: 2.3 گرم
- پتاسیم: 16% ارزش روزانه
- منیزیم: 28% ارزش روزانه
- آهن: 7% ارزش روزانه
- ویتامین سی: 77% ارزش روزانه
- ویتامین ک: 171% ارزش روزانه
تربچه کم کالری است اما منبع خوبی از پروتئین، آهن و پتاسیم است. آنها بعلاوه سرشار از منیزیم، ویتامین C و ویتامین K هستند.
خلاصه
سبزی تربچه رویه خوراکی گیاه تربچه است. آنها سرشار از منیزیم و ویتامین های C و K و غیره هستند.
10 خاصیت شگفت انگیز برگ تربچه برای سلامتی
در حالی که تربچه معمولا در بسیاری از سالادها و آماده سازی هایی شامل سبزیجات استفاده می گردد، ممکن است برگ های آن را دور بریزید. با این حال، هنگامی که از خواص برگ تربچه مطلع شدید، ممکن است بخواهید آنها را در غذای خود نیز بگنجانید. با کمال تعجب، برگ تربچه حاوی مواد مغذی بیشتری نسبت به خود ریشه تربچه است! غنی شده با ویتامین ها و مواد معدنی مهم، به جلوگیری از بسیاری از بیماری ها یاری می نماید! برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص فواید برگ تربچه و نحوه گنجاندن آن در وعده های غذایی خود به خواندن ادامه دهید!
خواص برگ تربچه برای سلامتی
1. ویتامین ها و مواد معدنی ضروری بیشتر
قسمت های سبز تربچه حاوی مواد مغذی بیشتری نسبت به کل تربچه است. آنها به ارائه یک رژیم غذایی غنی از مواد مغذی و بعلاوه بعضی مواد معدنی مهم مانند آهن، کلسیم، اسید فولیک، ویتامین C و فسفر یاری می نمایند که برای بسیاری از عملنمودهای بدن ضروری هستند. بعلاوه حاوی ویتامین A است که نقش مهمی در بهبود بینایی دارد.
2. سرشار از فیبرهای غذایی
برگ تربچه حاوی اندازه بیشتری فیبر نسبت به خود تربچه است. فیبر به فرآیند هضم یاری می نماید و برگ اضافی نیز به همین امر یاری می نماید. برگ های تربچه به کنترل شرایط ناراحت نماینده مانند یبوست و نفخ معده یاری می نماید.
3. افزایش ایمنی و کاهش خستگی
محتوای آهن بالای برگ تربچه آن را به یک بازدارنده ایده آل برای خستگی تبدیل می نماید. برگ تربچه سرشار از مواد معدنی مانند آهن و فسفر است که باعث افزایش ایمنی بدن می گردد. آنها بعلاوه حاوی مواد معدنی ضروری دیگری مانند ویتامین C، ویتامین A، تیامین هستند که به مبارزه با خستگی یاری می نمایند. بیماران مبتلا به کم خونی و سطح هموگلوبین پایین می توانند از خوردن برگ تربچه سود ببرند، زیرا آهن موجود در برگ ها ناراحتی های پزشکی آنها را کاهش می دهد.
4. ادرارآور
آب برگ تربچه یک ادرارآور طبیعی است. به حل شدن سنگ ها و بعلاوه به پاکسازی مثانه یاری می نماید. این خاصیت با تربچه ها نیز مشترک است، زیرا آنها خاصیت ادرارآوری نیز دارند. برگ تربچه بعلاوه دارای خواص ملین قوی است که به کاهش یبوست و نفخ معده یاری می نماید.
5. ضد اسکوربوت
برگ تربچه دارای ویژگی ضد اسکوربوت است. به زبان ساده، آنها به جلوگیری از اسکوربوت یاری می نمایند. جای تعجب نیست که بدانید برگ تربچه حاوی مقادیر بیشتری ویتامین C نسبت به ریشه است و از این رو برگ تربچه خواص ضد اسکوربوت قوی تری نسبت به ریشه دارد.
نکته: همراه با سایر سبزیجات برگ دار در وعده غذایی خود، هفته ای یکبار از برگ تربچه بهره ببرید.
6. توده ها را درمان می نماید
ثابت شده است که برگ های تربچه به درمان شرایط دردناکی مانند توده ها یاری می نماید. برگ تربچه به علت خواص ضد باکتریایی که دارد به کاهش تورم و التهاب یاری می نماید. پودر برگ های خشک تربچه را با اندازه مساوی شکر و اندازهی آب مخلوط کنید تا خمیری به دست آید. این خمیر را می توان خورد یا به صورت موضعی برای التهاب استفاده کرد.
7. زردی را درمان می نماید
برگ های تربچه به درمان بیماری هایی مانند یرقان که در آن بدن از هیپربیلی روبینمی (زردی پوست) رنج می برد، یاری می نماید. برگ های تربچه در معکوس کردن این شرایط موثر هستند. برگ ها را باید خرد کرد و عصاره را به وسیله یک پارچه صافی الک کرد. خوردن روزانه نیم لیتر از این شیره به مدت ده روز به درمان یرقان یاری می نماید. بسیاری از داروهای گیاهی آب برگ تربچه را برای افرادی که وقت ندارند خودشان آب آن را استخراج نمایند، ذخیره می نمایند.
8. روماتیسم
روماتیسم احتمالا یکی از دردناک ترین بیماری ها در دنیا است. مفاصل زانو متورم می شوند و باعث ایجاد انواع ناراحتی می شوند. از عصاره برگ تربچه مخلوط با اندازه مساوی شکر و اندازهی آب می توان برای تهیه خمیر استفاده کرد. این خمیر را می توان به صورت موضعی روی مفاصل زانو زد. استفاده منظم از این خمیر می تواند به تسکین درد و کاهش تورم یاری کند.
9. به پیشگیری از دیابت یاری می نماید
برگ تربچه دارای خواص زیادی است که به کاهش سطح قند خون یاری می نماید. بنابراین، سبزی تربچه از مهم ترین غذاهایی است که باید در برنامه دیابتی ها گنجانده گردد. برگ تربچه با کاهش سطح گلوکز خون بالا از دیابت جلوگیری می نماید.
10. عامل سم زدایی
برگ های تربچه حاوی اندازه زیادی مواد مغذی ضروری هستند. این مواد مغذی و خواص ضد میکروبی و ضد باکتریایی برگ تربچه به سم زدایی بدن و دفع سموم یاری می نماید.
علاوه بر این، وجود آنتوسیانین غنی از آنتی اکسیدان، قلب را سالم نگه می دارد، ویتامین C، سنتز کلاژن را تقویت می نماید و به حفظ خاصیت ارتجاعی پوست یاری می نماید.
فواید برگ تربچه بسیار زیاد است و به راحتی می توان آنها را به رژیم غذایی خود افزود. برگ های تربچه سرشار از کلسیم، آهن، اسید فولیک، فسفر و ویتامین C هستند که به مدیریت بسیاری از عملنمودهای بدن یاری می نمایند. علاوه بر این، فیبر بالای برگ تربچه به برطرف یبوست یاری می نماید. این برگ ها ایمنی را افزایش می دهند، خستگی را کاهش می دهند و به عنوان یک ادرارآور نیز عمل می نمایند.
سعی کنید آنها را به اندازه میانه در رژیم غذایی خود بگنجانید. می توانید آب برگ تربچه را مصرف کنید یا آن را در غذاها اضافه کنید تا از فواید آن بهره مند شوید.
مضرات بالقوه مصرف برگ تربچه
اطلاعات زیادی در خصوص خطرات خود برگ تربچه برای سلامت انسان در دسترس نیست.
با این حال، یک مطالعه روی آلاینده های نگران نماینده نوظهور (CEC) - آلاینده های موجود در آب که خطراتی برای سلامت انسان به همراه دارند - نشان داد که برگ های تربچه منبع قوی این CEC ها هستند.
با این حال، این به علت شیوه های آبیاری و استفاده مجدد از فاضلاب است، نه خود برگ تربچه.
این بدان معنی است که با روش های مناسب کشاورزی و شستشوی قبل از سرو، مصرف برگ تربچه بی خطر است.
بعضی از افراد نیز ممکن است واکنش های آلرژیک را هنگام دست زدن به تربچه یا خوردن آن تجربه نمایند، اگرچه به نظر نمی رسد تربچه یک آلرژن رایج باشد.
خلاصه
استفاده مجدد از فاضلاب و شیوه های آبیاری وجود آلاینده های نوظهور (CEC) ها را در برگ تربچه افزایش می دهد اما تربچه ها خود ناامن نیستند. بعضی افراد هم ممکن است به تربچه حساسیت داشته باشند.
طعم و تهیه برگ تربچه
گزارش شده است که برگ تربچه طعم مطبوعی شبیه سبزی خردل دارد، اما طعم آنها از کمی تلخ تا خاکی و تند متغیر است.
برگ تربچه بالغ به روشی مشابه سایر سبزیجات برگدار تهیه می گردد و به عنوان چاشنی یا برای تقویت سالاد استفاده می گردد.
در اینجا چند روش برای خوردن سبزی تربچه به صورت خام یا پخته آورده شده است:
- به سالاد، سوپ یا خورش اضافه کنید.
- در ساندویچ ها یا نان تست مانند نان تست آووکادو بهره ببرید.
- در غذاهای پخته یا تازه با ریشه تربچه آماده کنید.
- با سس هایی مانند پستو یا مارینارا مخلوط کنید.
- به کاسه ماست اضافه کنید.
- بخارپز کنید یا تفت دهید و به عنوان غذای جانبی میل کنید.
خلاصه
طعم برگ تربچه از کمی تلخ یا تند تا خاکی متغیر است. آنها را می توان به صورت خام یا پخته در سالاد، سوپ و ساندویچ میل کرد یا می توان آنها را سرخ نموده یا بخار پز کرد و به عنوان غذای جانبی میل کرد.
حرف آخر
برگ تربچه رویه خوراکی گیاه تربچه است. آنها معمولاً در بعضی فرهنگ ها به عنوان سبزیجات و سبزی خوردن مصرف می شوند.
بر اساس تحقیقات آزمایشگاهی و حیوانی، آنها سرشار از منیزیم و ویتامین های C و K هستند و ممکن است به کاهش از دست دادن حافظه و محافظت از بافت های ریه در برابر استرس اکسیداتیو و آسیب یاری نمایند.
با این حال، برای تایید این مزایا به مطالعات انسانی بیشتری احتیاج داریم.
برگ تربچه طعم مطبوعی شبیه سبزی خردل دارد. می توانید آن ها را به صورت خام یا پخته در سالاد، سوپ و ساندویچ میل کنید یا می توانید آن ها را تفت دهید یا بخارپز کنید.
منبع:
healthline
stylecraze
منبع: هفت گنج