طرز تهیه حلوا با شیره انگور؛ لذیذ و مقوی

به گزارش وبلاگ دیدنی ها، حلوا با شیره انگور، حلوایی مقوی و لذیذ است که در زمانی بسیار کوتاه آماده می گردد و به خاطر وجود شیره انگور، طعمی ترش و شیرین و البته دلچسب دارد. پیشنهاد می کنیم طرز تهیه حلوا با شیره انگور را در این بخش از خبرنگاران بخوانید تا بتوانید این حلوای سنتی و مقوی را در منزل تهیه کنید. در ادامه، جدول مشخصات غذایی را ببینید:

طرز تهیه حلوا با شیره انگور؛ لذیذ و مقوی
حلوا با شیره انگور
تعداد نفرات4 نفر
زمان آماده سازی10 دقیقه
زمان پخت غذابین 30 تا 40 دقیقه
میزان سختیمیانه

https://blog.snappfood.ir/wp-content/uploads/2023/08/حلوا-با-شیره-انگور.mp4

حلوا با شیره انگور

هر 100 گرم شیره انگور، 329 کالری دارد و اگر این میزان را با کالری آرد و روغن و کره جمع کنید، خواهید دید که میزان کالری در هر 100 گرم این حلوا بسیار بالا است. بنابراین، حلوای شیره انگور، با وجود عدم استفاده از شکر، برای افراد دیابتی و کسانی که در پی کاهش وزن هستند، محدودیت مصرف دارد. در ادامه، مواد لازم و طرز تهیه این حلوای خوشمزه و پرانرژی را ببینید:

مواد لازم برای طرز تهیه حلوا با شیره انگور

با این میزان مواد می توانید برای 4 نفر، یک حلوای سنتی و بسیار خوشمزه تهیه کنید:

مواد لازممیزان مورد احتیاج
آرد سفید2 لیوان
شیره انگور1 لیوان
روغننصف لیوان
کره100 گرم

مراحل طرز تهیه حلوا با شیره انگور

برای تهیه یک حلوای شیره انگور خوشمزه و مقوی، مراحل زیر را انجام دهید:

  • مرحله اول: ابتدا آرد را دو بار الک کنید و در تابه ای مناسب ریخته و آغاز به تفت دادن کنید. زمانی که عطر آرد بلند شد، حرارت را کم کنید و به تفت دادن ادامه دهید.
  • مرحله دوم: پس از اینکه رنگ آرد کمی تغییر کرد و مایل به قهوه ای شد، ابتدا کره و پس از آن، روغن را اضافه نموده و به تفت دادن ادامه دهید.
  • مرحله سوم: در آخرین مرحله از طرز تهیه این حلوا، باید شیره انگور را به تدریج به آرد اضافه کنید و همزمان با پشت یک کفگیر چوبی، آرد را هم بزنید تا شیره کاملا به خورد آرد برود.
  • مرحله چهارم: حلوا را در ظرفی لبه کوتاه ریخته و برای نیم ساعت در یخچال بگذارید. پس از این مدت، می توانید آن را مانند طرز تهیه حلوا مسقطی به شکل های دلخواه برش بزنید و یا به همان صورت یکدست، با پودر نارگیل و پسته و… تزئین نموده و نوش جان کنید.

طرز تهیه حلوا با شیره انگور و گردو

در این دستور باید به ازای 2.5 لیوان شیره انگور، از 3/2 لیوان گلاب و 3/1 لیوان آب بهره ببرید. این مواد را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشند. سپس، میزانی گردوی آسیاب شده در آن بریزید و اجازه دهید شربت به روغن ببیفتد. بعد از حدود 5 دقیقه، روغن را اضافه کنید و سپس، آرد را با الک داخل محتویات قابلمه بریزید و مدام هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نگردد.

حلوا خوشمزه شما با شیره انگور و گردو آماده است و می توانید آن را با دست های چرب شده، به شکل گلوله هایی به میزان نارنگی درآورده و در سینی سرو بچینید.

نکته: برای قرار دادن این حلوا داخل یخچال، حتما از ظروف درب دار بهره ببرید.

چند نکته کاربردی در طرز تهیه حلوا با شیره انگور

با دانستن این نکات، می توانید به تنوع و کیفیت بالاتری در طرز تهیه این حلوای خوشمزه برسید:

  • حلوای شیره انگور کش می آید و باید گفت که نسبت به بقیه حلواها، بافت شل تری دارد.
  • این حلوا را به شکل داغ هم می توان سرو کرد اما توجه کنید که بعد از ریختن شیره انگور، زیاد روی حرارت نماند، زیرا بافت آن سفت شده و حالت سوهان عسلی پیدا خواهد نمود.
  • در برخی دستورها، شیره انگور را با میزانی آب رقیق نموده و آن را به تدریج به آرد اضافه می نمایند. در چنین حالتی باید حلوا را روی حرارت هم بزنید تا آب آن بخار شده و حلوا جا بیفتد و حالت چسبندگی آن از بین برود.
  • طرز تهیه حلوا با شیره انگور و شیر هم مانند دستور بالاست و کافیست به شیره انگور کمی شیر اضافه کنید. البته توجه داشته باشید که در این صورت، مخلوط شیر و شیره انگور نباید بجوشد و در حدی که گرم گردد، کافیست.

حلوایی مقوی تر از حلوا با شیره انگور وجود ندارد…

شیره انگور سرشار از آنتی اکسیدان و انواع ویتامین ها و املاح مفید و ضروری برای بدن است، اما اگر می خواهید حلوای مقوی تری داشته باشید، می توانید آرد سنگک را جایگزین آرد سفید کنید. امیدواریم این آموزش برای شما مفید بوده باشد و از طعم این حلوای سنتی، لذت ببرید. شاد و پیروز باشید.

منبع: اسنپ فود

به "طرز تهیه حلوا با شیره انگور؛ لذیذ و مقوی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه حلوا با شیره انگور؛ لذیذ و مقوی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید