طرز تهیه ارمنی پلو خوشمزه
به گزارش وبلاگ دیدنی ها، ارمنی پلو با با بال مرغ یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و با خواص زیاد است که در آن از زعفران و برنج که بسیار مقوی می باشند استفاده شده است و غذایی مناسب برای وعده ناهار و شام محسوب میشود.

به گزارش وبلاگ دیدنی ها به نقل از نمناک
مواد لازم برای ارمنی پلوبا بال مرغ
- بال مرغ :6 عدد
- برنج:2 پیمانه
- نمک و فلفل :به میزان لازم
- روغن :به مقدار لازم
- زعفران آبنموده:مقداری
طرز تهیه ارمنی پلو با بال مرغ
برنج را از قبل شسته و بگذارید خیس بخورد، زعفران را آسیاب نموده و با کمی آب جوش مخلوط نموده و بگذارید رنگ بیاندازد.
قابلمه ای را تا نیمه آب نموده و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، سپس برنج را افزوده و کمی نمک بریزید.
بعد از اینکه برنج کمی نرم شد آن را آبکش نموده و کنار بگذارید.
قابلمه مورد نظر را روی حرارت قرار داده و کمی روغن و نیمی از زعفران را بریزید و بالها را کف قابلمه بچینید.
کمی نمک و فلفل روی بالها بپاشید و برنج را بریزید و صاف نمایید، باقی مانده زعفران را روی برنج بریزید و خوب مخلوط کنید تا خوش رنگ گردد.
در قابلمه را ببندید و اجازه دهید برنج دم کشیده و بالها برشته گردد، بعد از اینکه برنج دم افتاد آن را در ظرف مورد نظر برگردانید و سرو نمایید.
برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
منبع: جام جم آنلاین