طرز تهیه ارمنی پلو خوشمزه

به گزارش وبلاگ دیدنی ها، ارمنی پلو با با بال مرغ یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و با خواص زیاد است که در آن از زعفران و برنج که بسیار مقوی می باشند استفاده شده است و غذایی مناسب برای وعده ناهار و شام محسوب میشود.

طرز تهیه ارمنی پلو خوشمزه

به گزارش وبلاگ دیدنی ها به نقل از نمناک

مواد لازم برای ارمنی پلوبا بال مرغ

  • بال مرغ :6 عدد
  • برنج:2 پیمانه
  • نمک و فلفل :به میزان لازم
  • روغن :به مقدار لازم
  • زعفران آبنموده:مقداری

طرز تهیه ارمنی پلو با بال مرغ

برنج را از قبل شسته و بگذارید خیس بخورد، زعفران را آسیاب نموده و با کمی آب جوش مخلوط نموده و بگذارید رنگ بیاندازد.

قابلمه ای را تا نیمه آب نموده و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، سپس برنج را افزوده و کمی نمک بریزید.

بعد از اینکه برنج کمی نرم شد آن را آبکش نموده و کنار بگذارید.

قابلمه مورد نظر را روی حرارت قرار داده و کمی روغن و نیمی از زعفران را بریزید و بالها را کف قابلمه بچینید.

کمی نمک و فلفل روی بالها بپاشید و برنج را بریزید و صاف نمایید، باقی مانده زعفران را روی برنج بریزید و خوب مخلوط کنید تا خوش رنگ گردد.

در قابلمه را ببندید و اجازه دهید برنج دم کشیده و بالها برشته گردد، بعد از اینکه برنج دم افتاد آن را در ظرف مورد نظر برگردانید و سرو نمایید.

برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه ارمنی پلو خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ارمنی پلو خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید