برترین غذاهای نپالی که باید امتحان کنید
به گزارش وبلاگ دیدنی ها، مردم به غلط تصور می کنند که غذاهای نپالی به موموس، توکپا و پولائو محدود می شوند. غذاهای نپالی ترکیبی از گل ها، سنت ها و تاریخچه غذایی است. اگر به یک خانواده نپالی دقیق تر نگاه کنید، برای هر مناسبت غذای متفاوتی را می پزند. با مجله گردشگری خبرنگاران همراه باشید. بلیط هواپیما را ارزان خریداری کنید.
نپال با هند، تبت و چین احاطه شده است به همین دلیل طعم غذاهای نپال تحت تأثیر کشورهای همسایه قرار گرفته است. در منطقه ها شهری مانند کاتماندو، غذای Newari از محبوبیت خاصی برخوردار است. در منطقه ها کوهستانی تبت، توکپا و گوشت طرفدار زیادی دارند. این غذاها نه تنها بخشی از رژیم غذایی روزانه نپال است بلکه در جشنواره های فرهنگی نپال نیز از اهمیت بسیاری برخوردار هستند.
برترین غذاهای نپالی
در حالی که مکانهای زیادی برای بازدید در نپال وجود دارد، غذاگردی هم به همان میزان جالب است. در اینجا غذاهای نپالی به غیر از موموس و پولائو را به شما معرفی می کنیم تا اگر برای غذا گردی می روید از آنها امتحان کنید. رزرو هتل در کاتماندو
1- سل روتی
سل روتی چیزی شیرین و ترد است که شبیه مخلوطی از پیراشکی و شیرینی است. سل روتی یکی از معروف ترین غذاهای مذهبی نپال است که در جشنواره Tiharو Dashaiدرست می شود. نان برنجی گرد سرخ شده که بیرون آن بسیار ترد و داخل آن بافتی نرم و لطیف دارد. معمولا در وعده صبحانه و با ماست و سبزیجات سرو می شود.
2- گوندورک
گوندورک یکی دیگر از غذاهای معروف و ملی نپالی محسوب می شود. گوندورک از سبزیجات برگ سبز و ترش مزه ای تشکیل شده است که به عنوان یک وعده غذایی یا کنار غذا میل می شود. گوندورک از خردل، تربچه و گل کلم تشکیل شده است. گل کلم را یک تا دو روز بیرون می گذارند تا کمی از آب آن گرفته شود سپس آن را درون ظرفی سفالی با ادویه های مختلف می ریزند و بعد از چند روز گوندورک که در اصل همان کیمچی نپالی است، آماده می شود. سفر به هیمالیا
3- یوماری
یوماری یکی از غذاهای محبوب مردم Newar در نپال است. غذایی که مخصوص زمستان است. این غذا با خمیر برنج برای گرم شدن در هوای سرد کوهستان پخته می شود. نه تنها شکل عجیب و غریب آن شما را فریب می دهد، بلکه طعم شیرین آن حتی کسانی را که به شیرینی علاقه ای ندارند را وسوسه می کند. در یوماری می توانید از عدس تند هم استفاده کنید.
4- تونگبا
تونگبا یکی از چیزهایی است که باید در غذا گردی خود به نپال آن را امتحان کنید. تونگبا یک نوشیدنی سنتی مردم لیمبو در شرق نپال است که بر پایه ارزن است.این نوشیدنی در ظروف چدنی با نی های بامبو ریخته می شود. خطرناک ترین فرودگاه های جهان
5- سامیا بهجی
این غذای نپالی نه تنها یک غذای لذیذ است بلکه یکی از جذابیت های اصلی نپال است. غذاهای Newari از نسلی به نسل دیگر منتقل شده و در مناسبت Samay Bajiسرو می شود. این غذا شامل برنج ورز داده شده، گوشت بوفالوی کباب شده، تخم مرغ آبپز و سالاد سیب زمینی است. این غذای سنتی مردم Newari را حتما در نپال امتحان کنید. خرید بلیط هواپیما تهران کاتماندو
6- وو، پنکیک Newari
این پنکیک با عدس سبز و سیاه پخته می شود و با نام Baara نیز شناخته می شود. این پنکیک خوشمزه در جشنواره Siti Nakha پخته می شود که بسیار سبک و اسفنجی است و به عنوان میان وعده یا ناهار خورده می شود. این غذای گیاهی را می توان با اضافه کردن تخم مرغ و مرغ به غذایی غیرگیاهی تبدیل کرد.
منبع: مجله دور و نزدیک