ورزش های مناسب برای ماه مبارک رمضان

به گزارش وبلاگ دیدنی ها، روزه داری بسکمک از ما با بی تحرکی همراه است. افطار هم آنقدر دیر هست که بعد از خوردن و نوشیدن، رمقی برای ورزش نداشته باشیم. پس این بدان معناست که باید یک ماه از سال را بی تحرک بگذرانیم؟ یا می توانیم ورزش کنیم و جوری بخوریم که به بدنمان کمک کنیم؟

ورزش های مناسب برای ماه مبارک رمضان

به گزارش وبلاگ دیدنی ها از ایرنا، ورزش و روزه دریافت می تواند بدون ایجاد ضرر به بدن انجام شود. وقتی ما در حین روزه دریافت ورزش می کنیم، بدنمان به سمت چربی سوزی بیشتری می رود.

فرآیندهای چربی سوزی بدن ما توسط سیستم عصبی سمپاتیک کنترل می شود که به نوبه خود با ورزش و کمبود غذا فعال می شود بنابراین دلیلی ندارد که ورزش کردن در این ماه متوقف شود. شما با روزه داری و ورزش می توانید وزن خود را کنترل کنید وسالم بمانید.

چه زمانی برای ورزش بهتر است؟

بهترین زمان برای ورزش کردن در ماه رمضان قبل از غروب آفتاب است. کمی به خودتان سختی بدهید و در حالتی ورزش را تمام کنید که نیم ساعت به اذان مانده است.

چقدر ورزش کنیم؟

روزه داران به علت اینکه نمی توانند در حین ورزش چیزی بخورند، بهتر است برای جلوگیری از فرسودگی، فقط 20 الی 30 دقیقه ورزش کنند. این ورزش نباید خیلی سنگین باشد.

چه نوع ورزش هایی انجام دهیم؟

ماه رمضان زمانی نیست که شما آنچنان هم بتوانید ورزش های سنگین کنید. اهمیتی که دارد حفظ رفتار ورزشی شماست. در خانه حرکات سبک ورزشی و هوازی انجام دهید.

تمرینات قدرتی، با ضربان بالای قلبی باید بعد از شکستن روزه و افطار انجام شود. به طور کلی کارشناسان پیشنهاد می کنند پیاده روی سریع، آهسته دویدن، دوچرخه سواری، تمرین متقاطع و تمرینات دستگاهی سبک در ماه رمضان انجام شود. ورزش های سبک قبل از افطار و ورزش های سنگین تر پس از افطار انجام می شود.

می توانیم در روزه داری بدنسازی کنیم؟

بهترین زمان برای انجام تمرینات بدنسازی در هنگام روزه دریافت نیست. این کار می تواند باعث شکسته شدن و آسیب به عضلات شود و هورمون کاتابولیک کورتیزول را افزایش دهد.

وقتی بدن در حالت کم آبی قرار گرفته است، قدرتش به میزان قابل توجهی کاهش پیدا می کند و کم آب کردن عضلات باعث تخریب آن ها می شود. اگر شما روزه می گیرید، در واقع این کار برای شما ضرر بیشتری دارد تا سودمندی. برای تمرین های سنگین بهترین زمان یک ساعت پس از افطار است.

در روزهایی که فعالیت هایی با تپش قلب بالا مانند بدن سازی انجام می دهید، یک فنجان چای سبز یا قهوه با افطار میل کنید.

اگر بخواهیم ورزش کنیم، چه چیزهایی بخوریم؟

خوردن درست در ماه رمضان اهمیت زیادی دارد که ما در طول روز سوخت مناسبی برای گذران زمان داشته باشیم.

اسموتی ها راه بسیار خوبی برای به دست آوردن مقدار زیادی از مواد مغذی در مدت زمان کم هستند. میوه، سبزیجات، دانه های چیا و شاهدانه و کره بادام زمینی را در اسموتی خود بریزید. همچنین پروتئین بسیار مهم است. پروتئین به معنای واقعی شما را تأمین خواهد کرد.

مهمتر از همه، خوردن یک رژیم متعادل و مصرف مقدار کافی مایعات برای کمک به حفظ روال ورزش سالم در طول ماه ضروری است.

مصرف کربوهیدرات ها در طول سحر باعث می شود که انرژی شما بالا بماند. مصرف رژیم سرشار از پروتئین بعد از افطار به بدن کمک می کند که عضلات خود را بازسازی کند.

چطور در ماه رمضان با ورزش کم آبی نگیریم

برای آبرسانی به بدنمان، آب نارگیل را به عنوان نوشیدنی بعد از تمرین اضافه کنید. سوپ ها منبع خوبی برای خلاص شدن از کم آبی هستند. نوشیدن آب می تواند از پرخوری جلوگیری کند. روزه خود را با یک خرما و دو لیوان آب ولرم بشکنید.

منبع: جام جم آنلاین

به "ورزش های مناسب برای ماه مبارک رمضان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ورزش های مناسب برای ماه مبارک رمضان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید