مقاله: گچ کاری در بازسازی ساختمان

به گزارش وبلاگ دیدنی ها، گاهی به جای گچ کاری کل دیوار، نیاز دارید تنها بخش کوچکی از آن را ترمیم یا بازسازی کنید. برای این کار ابتدا باید قسمت آسیب دیده را بررسی و آن را از مواد زائد و گردوخاک تمیز کنید. اندازه محیط دیوار آسیب دیده بسیار مهم است. یک حفره کوچک را می توان به راحتی با مواد پرکننده ترمیم کرد؛ اما برای حفره های بزرگ تر نیاز به گچ کاری دارید. محل آسیب دیده باید کاملا مرطوب شود تا لایه گچ بهتر به لایه قدیمی بچسبد. در نظر داشته باشید که اگر قسمت زیر آن را کمی خراش دهید، دو گچ کاری قدیم و جدید در هم قفل و نتیجه کار بهتر می شود.

مقاله: گچ کاری در بازسازی ساختمان

لایه اول که اجرا شد، باید با یک برس با نخ سوزنی مخصوص روی آن شیارهایی ایجاد کنید و لایه دوم را اعمال کنید. این کار باعث می شود تا به خوبی دولایه روی هم قرار گیرند و ثبات لازم به دست آید.

اولین مرحله برای گچ کاری ساختمان، مخلوط کردن گچ است. قطعا مخلوط کردن آب و گچ در ابتدا کار ساده ای به نظر می آید؛ اما این فرآیند ترفندهای خاص خودش را دارد که برای یک گچ کاری صحیح و اصولی باید انجام شود. باید گچ را به آب اضافه کنید؛ در این صورت کنترل بیشتری روی میزان گچ مصرفی خواهید داشت. برای افزایش کیفیت گچ کاری از آب شیرین استفاده کنید و گچ را به آرامی به آن اضافه کنید. مخلوط آب و گچ را باید خوب هم بزنید تا گچ گلوله نشود و در مخلوط نهایی هم حبابی ایجاد نشود.

یکی از اصلی ترین ابزارهای گچ کاری ماله نام دارد. برای کار با ماله، باید نحوه صحیح قرارگیری آن را در دست بدانید. مقداری از گچ را با ماله بردارید و به صورت زاویه دار روی دیوار و در یک جهت بکشید. گچ را کاملا روی دیوار صاف کنید؛ ممکن است نیاز باشد چندین بار ماله را روی سطح موردنظر بکشید تا کاملا صاف شود. بعد از نیم ساعت، رطوبت گچ تا از بین می رود؛ در این حالت باید با ماله رطوبت بیشتری را روی سطح اعمال و این کار را دو الی سه بار تکرار کنید.

منبع مقاله: مقاله: گچ کاری در بازسازی ساختمان

به "مقاله: گچ کاری در بازسازی ساختمان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقاله: گچ کاری در بازسازی ساختمان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید