جشن سربرون فرهنگ و رسوم عشایری را به تصویر می کشد، حضور در کار را می پذیرم که در شأن مردم باشد

به گزارش وبلاگ دیدنی ها، بازیگر کشورمان درباره معیار خود برای پذیرش نقش صحبت کرد.

جشن سربرون فرهنگ و رسوم عشایری را به تصویر می کشد، حضور در کار را می پذیرم که در شأن مردم باشد

به گزارش خبرنگار ، مهدی فقیه از بازیگران با اخلاق و پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون ایران است. او را بیشتر به عنوان بازیگر سریال ها و فیلم های تاریخی و مذهبی می شناسیم. مهدی فقیه اوایل دهه40 به عنوان رتبه دوم کشوری، بورسیه دانشگاه شد و همان زمان برای تحصیل به فرانسه رفت و در دانشگاه ونسن فرانسه تئاتر خواند. او هم اینک در سریال جشن سربرون به کارگردانی مجتبی راعی و تهیه نمایندگی حسن نجاریان از محصولات مرکز سیما فیلم در حال ایفای نقش است.

مهدی فقیه در گفت و گو با خبرنگار درباره قصه سریال جشن سربرون گفت: اصولاً ایلات و عشایر دور هم زندگی می نمایند، بسیار مهربان هستند و از قدیم الایام خالصانه دامپروری می نمایند تا گوسفند و گوشت مردم شهر را تأمین نمایند. البته در تمام دوران ها افرادی بوده اند که ایلات را مورد اذیت و آزار قرار می دادند و زیاده خواهی می کردند. قصه سریال جشن سربرون هم حول همین محورها می چرخد.

پیروز تفکرات مردمی دارد

بازیگر ملک سلیمان درباره نقش خود در این سریال اظهار کرد: من در سریال جشن سربرون نقش مردی به نام پیروز را بازی می کنم که یکی از شخصیت های عشایری است. اگر حرفی می زند و اشکال و ایرادی را بیان می نماید، تنها برای سربلندی ایلش است. او تفکرات ملی و مردمی دارد و منافع جمع را بر منافع خود ترجیح می دهد.

جشن سربرون فرهنگ و رسوم ایلات را به تصویر می کشد

فقیه درباره کار در سریال تاریخی شرح داد: سریال های آپارتمانی و روز جامعه در تلویزیون زیاد است که توسط بینندگان دیده می شود و بیشتر بُعد سرگرمی دارد؛ اما سریال های تاریخی آن هم سریال هایی که زندگی ایلات و عشایر را به تصویر می کشد برای مخاطب بسیار جذاب و دوست داشتنی است. در مجموعه جشن سربرون علاوه بر نوع رفتار ایلات با نوع زندگی آن ها در چادر و حتی صنایع دستی آن ها جاجیم و قالی که زینت بخش خانه ها در تمام جهان است، هم آشنا می شویم. علاوه بر نوع زندگی به نوع آداب و رسوم و فرهنگ آن ها بیشتر پی می بریم. مخاطب از این نوع آثار حتما استقبال می نماید ما در تلویزیون کمتر به زندگی ایلات توجه شده است.

بازیگر سریال مریم مقدس ادامه داد: مردم ایلات و عشایر افرادی بسیار آرام، مهربان و با غیرت هستند و ما شاهد دلاور مردی آن ها در زمان انقلاب و جنگ بودیم که بخشی از نوع رفتار این مردم با صلابت در جشن سربرون دیده می شود.

لهجه ندارم

این بازیگر با سابقه و پیشکسوت سینما و تلویزیون، درباره گویش خود در این مجموعه گفت: من خودم شیرازی هستم؛ اما آقای راعی توصیه کردند کاملاً فارسی صحبت کنم و هیچ لهجه ای نداشته باشم. در کل، متن فیلمنامه آهنگ خاصی را دارد. این داستان به تمام عشایر بازمی شود و اصولاً نوع زندگی و رفتار عشایر از شرق تا غرب نزدیک به هم است و شاید به همین دلیل بازیگران سریال نباید لهجه داشته باشند.

کار در سریال های تاریخی بسیار سخت است

وی درباره همکاری خود با گروه سازنده جشن سربرون گفت: پیش تر با آقای راعی کار های سینمایی از جمله غزال و تولد یک پروانه را داشتم و با نوع کارگردانی ایشان آشنا هستم. آقای نجاریان (نهیه نماینده) هم بسیار همراه ما هستند؛ ولی کلاً شرایط کار در سریال های تاریخی سخت است. ما این روزها در بیابان ها مشغول تصویربرداری 6 ،7 ساعته زیر تیغ آفتاب هستیم و این بسیار سخت است؛ آن هم با لباس ها و گریم سنگین. ولی این دست کار ها ارزش دارد؛ زیرا ماندگار است و دیده می شود.

بازی در کار هایی را می پذیرم که در شأن مردم باشد

فقیه در انتها گفت: در طول فعالیت هنری ام هیچ گاه همزمان دو پروژه را قبول نکردم؛ برای جشن سربرون تصویربرداری در زمستان و برف باقی مانده است و فکر می کنم تا انتها سال درگیر این پروژه خواهم بود. در تمام مدت عمرم کوشش کردم کاری را قبول و بازی کنم که در شأن مردم باشد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "جشن سربرون فرهنگ و رسوم عشایری را به تصویر می کشد، حضور در کار را می پذیرم که در شأن مردم باشد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "جشن سربرون فرهنگ و رسوم عشایری را به تصویر می کشد، حضور در کار را می پذیرم که در شأن مردم باشد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید